onsdag 24 augusti 2011

Frosting

Frosting kan användas som tårtfyllning, 
spritsa på cupcakes eller till spackling av tårtor! 
(syndigt gott!!!)
 
Frosting med eller utan chokladsmak
 
Ingredienser
60 g mjukt smör
4-5
dl florsocker (med chokladsmak för choklad,
hittar du ej smaksatt florsocker i affären, använd + 0,5dl kakao)
1
tsk vaniljsocker
1
msk färskpressad citron, saften
100
g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg (om man inte har choklad)


  1. Vispa Smör, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
  2. Vispa i Philadelphiaosten.
  3. Rör i florsockret noggrant till önskad konsistens
    (vispar du är risken att du vispar för länge och florsockret smälter, då blir konsistensen för lös)
  4.  Om inte Färga glasyren i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.

Lycka till ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar